Werft & selecteerd, zendt uit en detacheert personeel uit Nederland en Polen

Over injob

Injob is een gezellig familiebedrijf en gevestigd in Drachten. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en onze unieke relaties.
Wij zijn een hecht team en continu gericht op vernieuwing en innovatie.
Informeel en amicaal zijn misschien wel de twee woorden die injob typeren en het woord gezellig durven we daar ook zeker aan toe te voegen.

Een goede reputatie, tevreden klanten en werknemers zijn onze belangrijkste drijfveer. Daarnaast richten wij ons op duurzame relaties met onze klanten en onze werknemers.

Injob beschikt over een grote database van kandidaten door heel Nederland. Zowel Nederlandse als Poolse werkkrachten.
Dankzij onze korte lijnen zowel in Nederland als in Polen kunnen wij snel handelen en u voorzien van het juiste personeel.

Werving en selectie

Heeft u een openstaande vacature en lukt het maar niet die nieuwe medewerker(s) te vinden? Wilt u een nieuwe collega wel op uw loonlijst maar kost de werving en selectie te veel tijd? Wij nemen die werving en selectie van u over. Wij stellen de kandidaten aan u voor die volgens ons goed bij u passen zowel Nederlandse als Poolse kandidaten.

Uitzenden/Detachering

Bij ons kunt u ervaren werkkrachten inhuren. Injob beschikt over een grote database van kandidaten door heel Nederland. Zowel Nederlandse als Poolse werkkrachten. Onze werkkrachten kunnen worden ingezet in drukkere periodes, voor speciale projecten of omdat u gewoonweg personeel nodig heeft. Onze werkkrachten zijn niet vies van lange werkdagen, overuren, lang van huis zijn en werken in avond- en nachtdiensten.

Payroll

Heeft u personeel in dienst maar wilt u de administratie uitbesteden? Wij nemen de administratie voor u over en begeleiden de werknemers. Uw financiële administratie wordt hierdoor makkelijker. In de dagelijkse praktijk verandert er bijna niets. Alleen wij betalen de nettolonen uit en dragen de premies en loonbelastingen af. Verder verstrekken we de loonstroken en verwerken ziek- en betermeldingen. En bent u vrij van de doorbetalingsplicht bij ziekte.